LAATSTE NIEUWS

PBO Jeugdcuptour – ranking na De Wallabies

Afgelopen weekend waren De Wallabies in Brakel gastheer en -vrouw voor hun ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour 2017. Een kleiner deelnemersveld mocht de punten verdelen. De meest recente versie van de ranking kan je hier vinden.[...] Lees Verder »

#PBO #Jeugdcuptour Badminton Buggenhout – inschrijvingen open

Op zaterdag 23 december 2017 organiseert Badminton Buggenhout hun ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour. Samen met deze ontmoeting zal ook de prijsuitreiking gehouden worden van de PBO Jeugdcuptour 2017. Inschrijven kan zoals steeds uitsluitend via deze link en dit tot en met 15 december 2017.[...] Lees Verder »

Foto’s provinciaal kampioenschap 2017 online

Op zaterdag 4 en zondag 5 november 2017 werd gestreden om de provinciale titels. Samen met De Mintons organiseerde PBO vzw dit provinciaal kampioenschap, het grootste van Vlaanderen. Dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers kunnen we terugblikken op een prachtig tornooi. De foto’s van de provinciale kampioenen en de finalisten zijn terug te vinden op onze Facebookpagina of via deze link.[...] Lees Verder »

Provinciaal kampioenschap 2017

Afgelopen weekend, 4 en 5 november 2017, had het provinciaal kampioenschap 2017 plaats. PBO vzw was te gast bij De Mintons in Sint-Niklaas. Gemengd dubbel D: 1.Enrique Rufo Molero en Canan De Hon – 2.David Vandenbulcke en Evelien Pattyn Dames dubbel D: 1.Luna Mestrum en Jana Vercammen – 2.Britt Ekendahl en Lynn van Extergem Heren dubbel D: 1.Enrique Rufo Molero en Andy Temmerman –[...] Lees Verder »

#PBO #Jeugdcuptour – ranking na Lokerse

Afgelopen zondag waren onze jeugdspelers, samen met hun supporters, te gast bij de Lokerse Badmintonclub voor hun ontmoeting in de PBO Jeugdcuptour 2017. Er werd gestreden in enkel en dubbel. Uiteraard telt alleen de beste score van beide disciplines. De nieuwste ranking kan je alvast hier terugvinden.[...] Lees Verder »

#PBO #Jeugdcuptour – Ranking na Gentse

Gisteren werd alweer een ontmoeting gespeeld van de PBO Jeugdcuptour. Deze keer waren we te gast bij Gentse. Uiteraard levert een nieuwe ontmoeting ook een nieuwe ranking op. Klik hier om de meest recente versie van de ranking te bekijken.[...] Lees Verder »

(Ver)bouwwerken sportcentrum Puyenbroeck

Vanaf dit najaar tot en met oktober 2019 zullen er ingrijpende (ver)bouwingswerken gebeuren aan het sportcentrum Puyenbroeck in Wachtebeke. Hierbij geven we alvast een overzicht mee van de impact op het volledige sportcentrum (sporthal, zwembad en sportverblijf). Vanaf maart 2018 tot en met september 2019 is het zwembad, sportverblijf en fitness gesloten. Najaar 2017 tot en met januari 2018: Voorb[...] Lees Verder »

#PBO #Jeugdcuptour De Wallabies – inschrijvingen open

Op zondag 19 november 2017 trekt de PBO Jeugdcuptour naar de Vlaamse Ardennen. Die dag zijn onze jeugdspelers te gast bij De Wallabies in Brakel. Inschrijven kan, zoals steeds bij de PBO Jeugdcuptour, uitsluitend via deze link en dit tot en met 10 november 2017.[...] Lees Verder »

Recreantenontmoeting BC Stekene

Op zondag 26 november 2017 organiseert BC Stekene een open recreantenontmoeting. De dubbels worden gespeeld in de voormiddag, de gemengde reeksen in de namiddag. Meer informatie kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE