LAATSTE NIEUWS

YBJM Brons in Hamme

Op zaterdag 7 november organiseert BC Danlie een ontmoeting van het Yonex Belgian Junior Master Circuit Brons, in sporthal Meulenbroek. De geplande disciplines zijn Minibad (alleen enkel), U11, U13, U15 én U17 (zowel enkel als dubbel). Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 oktober via deze link.[...] Lees Verder »

PK PBO 2020

Op 31 oktober en 1 november vindt het provinciaal kampioenschap badminton voor Oost-Vlaanderen plaats in sporthal de Warande in Wetteren als samenwerking tussen BC Challenge Wetteren en PBO vzw. Je kan inschrijven voor de 6 disciplines 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 en 11-12. Alle enkel reeksen starten op zaterdag in poule. De (halve) finales gaan door op zondag. De dubbel en gemengd dubbel wedstrijden [...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Lokerse BC – Inschrijvingen open

Op zondag 25 oktober gaat de ontmoeting van de jeugdcuptour van Lokerse BC door. Omwille van COVID-19 worden de reeksen voor deze editie beperkt tot het enkelspel. Je kan inschrijven voor de reeksen Minibad tem U19 via deze link. Voor deze jeugdcup zijn geen toeschouwers toegelaten in de zaal. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen wel vergezeld worden door één volwassene mits het continu dragen van [...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour De Mintons – Inschrijvingen open

Op zaterdag 19 september gaat de ontmoeting van de jeugdcuptour van De Mintons door. Deze jeugdcup zal verlopen volgens aangepaste regels omwille van COVID-19. Hierdoor worden de deelnemers voor de reeksen U11 en U17 beperkt tot 10 spelers en deze voor U13 en U15 tot 12 spelers. Snel inschrijven is dus de boodschap! Dit kan via deze link tem 11 september. Voor deze jeugdcup zijn geen toeschouwers[...] Lees Verder »

Badminton opnieuw toegelaten vanaf 08/06

Zoals aangekondigd door de nationale veiligheidsraad zijn sportactiviteiten opnieuw toegestaan, zowel indoor als outdoor. Vanaf maandag kan er dus opnieuw badminton gespeeld worden! We willen de clubs graag wat advies verlenen bij het veilig voorbereiden en opstarten van trainingen in een zaal. Een protocol dat hierbij kan helpen, vinden jullie via deze link. Er zullen later nog extra richtlijn[...] Lees Verder »

Planning PBO Jeugdcuptour 2020-2021

Met de versoepeling van de corona maatregelen, durven we toch al voorzichtig denken aan de evenementen voor volgend seizoen. De planning van de jeugdcups voor 2020-2021 is klaar en vinden jullie via deze link.[...] Lees Verder »

Initiator cursus badminton – Smash for Fun

Vanaf augustus organiseert Smash for Fun in samenwerking met Badminton Vlaanderen de initiator cursus badminton. Door het volgen van deze opleiding leert de cursist in te staan voor het initiëren van beginnende en/of recreatieve badmintonners (jongeren, adolescenten en volwassenen) op clubniveau. Ben je geïnteresseerd om jouw club te versterken met een capabele en enthousiaste trainer, neem dan [...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – Ontmoetingen geannuleerd tot en met mei

In navolging van Badminton Vlaanderen zullen ook de ontmoetingen van de PBO Jeugdcuptour tot eind mei niet doorgaan. We volgen de situatie van nabij en houden jullie op de hoogte als er later dit seizoen nog een jeugdcup ingepland kan worden. Dit kan enkel indien de situatie voldoende veilig is, in overleg met de clubs en na goedkeuring van Badminton Vlaanderen voor tornooien in juni. De evaluatie[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Drive BC geannuleerd

De Jeugdcup van Drive op zaterdag 21 maart wordt geannuleerd omwille van het coronavirus. Indien deze Jeugdcup op een later moment nog doorgaat, worden jullie hier zeker van verwittigd. Voor de Jeugdcup van Latem is het nog niet duidelijk of deze kan doorgaan. Dit zal afhangen van de evolutie van de situatie én maatregelen de komende weken.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

PBO Kalender

POSTS PER CATEGORIE