LAATSTE NIEUWS

Bijscholing Core Stability in Buggenhout

Badminton Buggenhout organiseert een bijscholing Core stability op zaterdag 1 december 2018. Deze bijscholing is gratis. Meer info vind je in deze flyer.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Lokerse

Dit weekend was de PBO jeugdcuptour te gast in Lokeren, waar zowel enkel als dubbelspel op het programma stonden. Het werd een goedgevulde dag vol spanning en spelplezier. Voor de ranking telt enkel het beste resultaat van beide disciplines. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

PK PBO 2018 – meer info

We naderen stilaan het provinciale kampioenschap in Nevele van 2 tem 4 november. Meer info vind je op deze site.[...] Lees Verder »

YBJM Brons Danlie op zaterdag 10 november

Op zaterdag 10 november gaat het Yonex Belgian Junior Masters Brons Tornooi door in Hamme, sporthal Meulenbroek. De geplande disciplines zijn Minibad, U11, U13 en U15, zowel voor enkel als dubbel. Inschrijven kan tot en met 26 oktober via deze link.[...] Lees Verder »

PBO jeugdcuptour – ranking na Gentse

Op zondag 14 oktober vond de ontmoeting van de PBO jeugdcuptour plaats bij Gentse BC. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

Provinciaal kampioenschap 2018 – inschrijven tot en met 19 oktober

Dit jaar organiseert PBO vzw het provinciaal kampioenschap in samenwerking met BC Landegem in de sporthal van Nevele op 2, 3 en 4 november. We gaan van start op vrijdagavond 2 november met de enkels voor D en C2 in poule. De andere reeksen worden in KO afgewerkt en starten op zaterdag. De (halve) finales gaan door op zondag. De dubbel en Mix wedstrijden worden maximaal in poule gespeeld. De [&hell[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Wit Wit

Op zaterdag 22 september vond al meteen de 2e ontmoeting van de PBO jeugdcuptour plaats bij Wit Wit in Ronse. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na De Mintons

Zaterdag 15 september ging de eerste ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour ná de grote vakantie door in De Mintons. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

Inschrijvingen PBO jeugdcuptour Gentse en Lokerse open

De inschrijvingen voor de volgende ontmoetingen van de PBO jeugdcuptour zijn open: Gentse op zondag 14 oktober, inschrijven kan via deze link. Lokerse op zondag 21 oktober, inschrijven kan via deze link, zowel voor enkel als dubbel.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE