LAATSTE NIEUWS

PBO jeugdcuptour – ranking na Gentse

Op zondag 14 oktober vond de ontmoeting van de PBO jeugdcuptour plaats bij Gentse BC. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

Provinciaal kampioenschap 2018 – inschrijven tot en met 19 oktober

Dit jaar organiseert PBO vzw het provinciaal kampioenschap in samenwerking met BC Landegem in de sporthal van Nevele op 2, 3 en 4 november. We gaan van start op vrijdagavond 2 november met de enkels voor D en C2 in poule. De andere reeksen worden in KO afgewerkt en starten op zaterdag. De (halve) finales gaan door op zondag. De dubbel en Mix wedstrijden worden maximaal in poule gespeeld. De [&hell[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Wit Wit

Op zaterdag 22 september vond al meteen de 2e ontmoeting van de PBO jeugdcuptour plaats bij Wit Wit in Ronse. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na De Mintons

Zaterdag 15 september ging de eerste ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour ná de grote vakantie door in De Mintons. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

Inschrijvingen PBO jeugdcuptour Gentse en Lokerse open

De inschrijvingen voor de volgende ontmoetingen van de PBO jeugdcuptour zijn open: Gentse op zondag 14 oktober, inschrijven kan via deze link. Lokerse op zondag 21 oktober, inschrijven kan via deze link, zowel voor enkel als dubbel.[...] Lees Verder »

Herfstkamp Badminton Buggenhout

Badminton Buggenhout organiseert een herfstkamp voor jeugdspelers van 6 tot 16 jaar. Dit gaat door van 28 tem 31 oktober. Meer info kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

PBO jeugdcuptour WitWit – inschrijven tot en met zondag 16/9

Op zaterdag 22 september organiseert Wit-Wit Ronse een ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour. Inschrijven kan nog tot en met zondag 16 september via deze link.[...] Lees Verder »

PBO-trainingen 2018-2019

Zoals elk jaar starten de PBO-selectietrainingen opnieuw in september. Waar? – Op woensdag in Wachtebeke – Op maandag in Ronse (in samenwerking met Wit Wit) Inschrijven? – Op 3 september in Ronse (sporthal ’t Rosco) om 19u – Op 5 september in Wachtebeke vanaf 16u30 Leeftijden? – In Wachtebeke van 16u30 tot 18u: U9 en U11 – In Wachtebeke van 18 tot 20u: U13[...] Lees Verder »

Toptraining in Sint-Laureins

Sentse Badminton organiseert in september 2018-juni 2019 9 toptrainingen op zaterdag. Meer info kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE