LAATSTE NIEUWS

Paasstage PBO vzw

Op 3, 4 en 5 april kunnen onze jeugdspelers terecht voor de enige echte PBO-Paasstage in Wachtebeke. Op 3 en 5 april kunnen van 10 tot 16u onze spelers het beste van zichzelf geven, op 4 april is het van 11u30 tot 16u. Voor de selectiespelers is de stage gratis, voor niet-selectiespelers wordt een kleine bijdrage gevraagd van 5 euro per dag. Meer info en inschrijving via dit mailadres.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour 2018 – ranking na Denderleeuw

Afgelopen weekend vond de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij Denderleeuw plaats. De gespeelde wedstrijden leverden een hoop punten op voor de ranking. De nieuwste versie hiervan kan je hier terugvinden.[...] Lees Verder »

Recreantenontmoeting Badmintonclub Hoge Wal

Op zondag 8 april 2018 organiseert Badminton Hoge Wal Ertvelde hun recreantenontmoeting. In de voormiddag worden dubbel dames en heren gespeeld, in de namiddag dubbel gemengd. Meer info kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

Yonex Belgian Junior Master brons Badminton Buggenhout

Op zaterdag 21 april 2018 wordt bij Badminton Buggenhout een ontmoeting georganiseerd van de YBJMC brons. Inschrijven kan uitsluitend via deze link en dit tot en met 6 april.[...] Lees Verder »

Initiatorcursus Drive – najaar 2018

Op zaterdag 1 september, bij het begin van het schooljaar, organiseert Drive BC een initiatorcursus. De toegangsproef voor deze cursus zal plaatsvinden op 21 mei 2018 om 20u in de sporthal van Sint-Gillis Dendermonde.   Meer info en inschrijven kan je via deze link.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Wit Wit

Afgelopen weekend werd bij Wit Wit gestreden voor een heleboel punten in het kader van de PBO Jeugdcuptour 2018. Hier kan je alvast de meest recente ranking vinden. Vergeet niet in te schrijven voor de ontmoeting bij Denderleeuw.[...] Lees Verder »

Paastornooi Sentse Badminton

Op zaterdag 31 maart 2018 organiseert Sentse Badminton hun jaarlijkse Paastornooi. Van 13 tot 18u wordt er dubbel dames en heren gespeeld, vanaf 19u wordt er gestreden in dubbel gemengd. Per discipline betaal je 5 euro. Inschrijven kan je via deze link of via een mail naar dit adres. De inschrijvingen sluiten op 27 maart 2018.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Latem-De Pinte – inschrijvingen nu open

Op zondag 29 april organiseert Badmintonclub Latem-De Pinte hun ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour in enkelspel. Inschrijven kan, zoals steeds, uitsluitend via deze link en dit tot en met 23 april 2018.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Temse – inschrijvingen open

Vanaf NU kan je inschrijven voor de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour Temse op 22 april 2018. Inschrijven kan zoals steeds, uitsluitend via deze link en dit tot en met 15 april 2018. Opgelet: dit jaar kan je in Temse terecht voor zowel enkel als voor dubbel. Inschrijven is de boodschap.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE