LAATSTE NIEUWS

PBO Jeugdcuptour – Ranking na de Mintons

Er is een nieuwe ranking na de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij de Mintons. Deze kan je hier bekijken. Je kan nu inschrijven voor volgende jeugdcups: Op zondag 13/10 bij Gentse BC, inschrijven tem 6 oktober Op zondag 20/10 bij Lokerse BC, inschrijven tem 13 oktober Klik op de banners bovenaan de website om in te schrijven![...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Lokerse BC – inschrijvingen open

Op zondag 20 oktober gaat de jeugdcup van Lokerse BC door. Je kan inschrijven voor enkel én dubbel van Minibad tem U17 via deze link. De inschrijvingen sluiten op zondag 13 oktober![...] Lees Verder »

25-uur badminton bij BC VLABAD voor De Warmste Week

Van zaterdag 26 oktober 2019 om 09u tot zondag 27 oktober 09u houdt BC VLABAD een 25-uur badminton ten voordele van “De Warmste Week”. Ja, het is wel degelijk 25 uur, want ’s nachts draaien we de klok een uurtje terug en schakelen we over op het winteruur… Activiteiten voor de jeugd: 1. in de voormiddag (9u-12u) een Halloweentornooi. Inschrijven kan via deze link. 2. in de [...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Gentse BC – inschrijvingen open

Op zondag 13 oktober is de PBO Jeugdcuptour te gast bij Gentse BC. Je kan inschrijven voor alle enkeldisciplines via deze link, tot en met 6 oktober.[...] Lees Verder »

Recreantentornooi BC Smash Appels op 29 september

Op 29 september organiseert BC Smash een recreantentornooi in de sporthal van Appels – Dendermonde. Inschrijven kan via de website www.bcsmash.be  of email naar tornooi@bcsmash.be, uiterlijk tot en met 19 september,. Meer info vind je in deze flyer.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour De Mintons – inschrijvingen open

Op zaterdag 14 september starten we al meteen met het tweede deel van de PBO Jeugdcuptour voor 2019, bij De Mintons. Je kan er deelnemen in de enkeldisciplines van Minibad, U11, U13, U15 en U17. Inschrijven kan via deze link tot en met 7 september.[...] Lees Verder »

YBJM Lokerse BC

Op zaterdag 7 september gaat het Yonex Belgian Junior Masters Brons Tornooi door in Lokeren, sporthal Durmehal. De geplande disciplines zijn Minibad (alleen enkel), U11, U13, U15 en U17, zowel voor enkel als dubbel. Inschrijven kan tot en met 23 augustus via deze link.[...] Lees Verder »

Badminton en omnisportkamp Badminton Buggenhout

Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 augustus organiseert Badminton Buggenhout een badmintonkamp. Naast badminton komen ook andere sporten aan bod. Het badmintonkamp is zowel voor recreatieve als voor competitiespelers van 6 tot 16 jaar. De spelers zullen in kleine groepen verdeeld worden volgens niveau, zodat ze een zeer kwaliteitsvolle training krijgen onder leiding van A of B trainers. Inschr[...] Lees Verder »

Planning PBO Jeugcuptour 2019-2020 online

De planning voor de PBO Jeugcuptour voor het seizoen 2019-2020 staat online. Je kan ze bekijken via deze pagina.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE