LAATSTE NIEUWS

PK Jeugd en veteranen 2019 – Inschrijvingen open

Dit jaar organiseert PBO vzw, in samenwerking met BC Danlie, het provinciaal kampioenschap voor jeugd en veteranen in sporthal Meulenbroek (Hamme). Inschrijven voor alle jeugdcategorieën van Minibad tot en met U19 alsook voor de veteranen 35+ en 45+ (dubbel en mix) kan tot en met 25 januari via deze link. Voor de enkels worden voorrondes in poule met finales voorzien. Waar mogelijk gaan ook de du[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour 2019 BC Vla-bad

Voor de eerste ontmoeting van 2019 is de PBO Jeugdcuptour te gast bij BC VLA-BAD. Deze editie gaat door op zaterdag 26 januari in de stedelijke sporthal van Oudenaarde (Rodelos 1A). Inschrijven voor alle enkel disciplines kan tot en met 18 januari, via deze link.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour 2018 – eindstand

Op 22 december vond de laatste ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour plaats in Buggenhout. Alle winnaars, alsook de tweede en derde in de ranking, ontvingen daar hun welverdiende prijs voor het afgelopen seizoen. De nieuwe ranking, die tevens de eindstand is voor 2018, vind je via deze link.[...] Lees Verder »

PK PBO 2018 – Foto’s online

De foto’s van het PK PBO 2018 staan online op de nieuwe Facebook pagina van PBO vzw. Vergeet zeker niet de pagina te liken![...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Buggenhout – inschrijvingen open

Op zaterdag 22 december organiseert Badminton Buggenhout de laatste editie van de PBO Jeugdcuptour voor dit jaar. Ook de prijsuitreiking voor het jaar 2018 zal dan doorgaan. Inschrijven kan tot en met 14 december via deze link.[...] Lees Verder »

Clinic positief coachen in Gent

BC Pluimplukkers organiseert een clinic positief coachen voor trainers, coaches en ouders (alle sporten). Dit gaat door in Lago Rozebroeken op maandag 17 december van 20u tot 22u. Meer info vind je in deze flyer.[...] Lees Verder »

Bijscholing Core Stability in Buggenhout

Badminton Buggenhout organiseert een bijscholing Core stability op zaterdag 1 december 2018. Deze bijscholing is gratis. Meer info vind je in deze flyer.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Lokerse

Dit weekend was de PBO jeugdcuptour te gast in Lokeren, waar zowel enkel als dubbelspel op het programma stonden. Het werd een goedgevulde dag vol spanning en spelplezier. Voor de ranking telt enkel het beste resultaat van beide disciplines. De nieuwe ranking vind je hier.[...] Lees Verder »

PK PBO 2018 – meer info

We naderen stilaan het provinciale kampioenschap in Nevele van 2 tem 4 november. Meer info vind je op deze site.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE