LAATSTE NIEUWS

Toptraining in Sint-Laureins

Sentse Badminton organiseert in september 2018-juni 2019 9 toptrainingen op zaterdag. Meer info kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – nieuwe verantwoordelijke

Vanaf heden geeft Tom Roelants de fakkel door als verantwoordelijke voor de PBO Jeugdcuptour. Tom wordt opgevolgd door Nathan Van Der Bruggen. Het mailadres voor de PBO Jeugdcuptour blijft ongewijzigd, alsook aan de formule wordt niets gewijzigd. We wensen Nathan alvast veel succes met zijn nieuwe uitdaging.[...] Lees Verder »

Zomerkamp De Pluimplukkers

De inschrijvingen voor het Pluimplukkers Zomerkamp zijn geopend! Ze gaan trainen van zaterdag 11 augustus tot woensdag 15 augustus 2018 en trekken opnieuw naar De Panne. We verblijven in het vakantiecentrum J-Club in de buurt van het strand en trainen vlakbij in de gemeentelijke sporthal Den Oosthoek.  Meer gedetailleerde informatie, zoals activiteiten, praktische afspraken, … zal in juli bezor[...] Lees Verder »

Opleiding wedstrijdleiders

Vanaf het komende seizoen 2018-2019 dient elke ontmoeting in de competitie geleid te worden door een officiële wedstrijdleider. Badminton Vlaanderen organiseert daarom in 2018 nog 2 bijkomende cursussen wedstrijdleider. 10 en 25 september in Sint Ulriks-Kapelle 15 en 16 oktober in Gentbrugge Meer info kan je terugvinden op deze pagina.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na De Pluimplukkers

Vorig weekend werd de laatste ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour voor de grote vakantie gespeeld bij De Pluimplukkers. De meest recente ranking kan je hier terugvinden.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Badmintonclub Latem-De Pinte

Afgelopen weekend vond de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij Badmintonclub Latem-De Pinte plaats. De meest recente ranking kan je hier vinden.[...] Lees Verder »

Gezocht: voorzitter provinciale tucht- en klachtencommissie

PBO vzw bouwt jaar na jaar de provinciale competitie verder uit. Om de continuïteit te verzekeren binnen de Tucht- en klachtencommissie, zijn we op zoek naar een voorzitter van deze commissie. Zit het uitpluizen van reglementen je in het bloed? Aarzel dan niet om je kandidatuur te stellen via dit mailadres.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Temse

Gisteren, zondag, werd in Temse gestreden voor bijkomende punten van de PBO Jeugdcuptour in Temse. Dit is alvast de nieuwe ranking.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour De Pluimplukkers – inschrijvingen open

Op 13 mei 2018 zal de laatste ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour voor de grote vakantie worden gespeeld bij BC De Pluimplukkers. Inschrijven kan je vanaf nu tot en met 7 mei 2018. Er zal worden gespeeld in alle disciplines. Inschrijven kan je zoals steeds uitsluitend via deze link.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE