LAATSTE NIEUWS

#PK #PBO vzw – inschrijvingen open vanaf 22/9

Op 4 en 5 november 2017 kan er, zoals elk jaar, gestreden worden om de provinciale titels. Dit jaar zijn we te gast bij De Mintons in Sint-Niklaas. Inschrijven voor het PK kan je vanaf 22 september 2017 en dit tot en met 20 oktober 2017. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via deze link.[...] Lees Verder »

#PBO Jeugdcuptour Lokerse – inschrijvingen open

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor de derde ontmoeting na de grote vakantie van de PBO Jeugdcuptour. Op zondag 22 oktober 2017 zijn onze jeugdspelers te gast bij de Lokerse Badmintonclub en ze kunnen daar hun kunsten tonen in enkel en dubbel. Inschrijven kan zoals steeds uitsluitend via deze link.[...] Lees Verder »

PBO-selectietrainingen

Afgelopen week vonden de eerste trainingen plaats van onze PBO-selectie. Zoals vorig seizoen trainen ze op maandag in Oudenaarde en op woensdag in Wachtebeke. Het vaste PBO-trainerskorps bestaat uit Dirk Magerman (B-trainer), Luc Geeraerts (A-trainer), Arno Boonants (Master LO en B-trainer), Thierry De Decker (B-trainer) en Nathan Verbruggen (B-trainer). Dit jaar worden ze ondersteund door Stefaan[...] Lees Verder »

PBO competitie

Afgelopen weekend is de PBO-competitie van start gegaan. Dit wil zeggen dat wedstrijden uit de heenronde niet meer verplaatst kunnen worden. Nog tot 26 december 2017 kunnen wedstrijden uit de terugronde worden verplaatst, maar wacht hiermee zeker niet tot het laatste moment. Weet ook dat het verplaatsen van ontmoetingen sowieso via de PBO-app dient te verlopen. Om opstellingsfouten te vermijden, g[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Gentse – inschrijvingen open

Op zondag 15 oktober 2017 staat de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij Gentse op  het programma. In sporthal Bourgoyen kunnen onze jeugdspelers die dag opnieuw veel punten verzamelen voor de ranking van 2017. Inschrijven kan zoals steeds uitsluitend via deze link en dit tot en met 7 oktober 2017.[...] Lees Verder »

Bijscholing G-badminton op 29/9

Op 29 september organiseert de Lokerse Badmintonclub een bijscholing G-badminton. Van 20u30 tot 22u30 wordt zowel in theorie als in de praktijk bijscholing gegeven. Meer info kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – De Mintons inschrijvingen open

De vakantie zit er bijna op. Hopelijk kunnen jullie terugkijken op een fijne vakantie, maar hopelijk kijken jullie al uit naar de start van het nieuwe seizoen. Op zaterdag 16 september 2017 organiseren De Mintons hun ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour. Zoals reeds aangegeven loopt de ranking die in januari is opgestart vanaf nu door tot en met december 2017. Inschrijven is de boodschap. Inschrijve[...] Lees Verder »

Badminton Vlaanderen zoekt

Wil jouw club in 2018 een initiatorcursus organiseren? Dan is dit het uitgelezen moment om dat kenbaar te maken. Meer info kan je terugvinden op deze website. Opgelet: reageren doe je best voor augustus 2017.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE