LAATSTE NIEUWS

PBO Jeugdcuptour – Ranking na Gentse

Na de jeugdcup van Gentse BC, vinden jullie hier al meteen de nieuwe ranking.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour BC Oudegem – inschrijvingen open

Op zondag 10 november gaat de jeugdcup van BC Oudegem door. Je kan inschrijven voor alle enkeldisciplines van Minibad tem U17 via deze link, tot en met 3 november. Meer info vind je in deze flyer.[...] Lees Verder »

PBO verlengt sponsoring met Badmintonplanet

Badmintonplanet zal ook voor dit seizoen de hoofdsponsor zijn van PBO. Ze hebben een grote winkel in Eindhoven (NL) en bieden tevens een uitgebreid assortiment badmintonmateriaal aan via internet. Daarnaast kan je bij hen ook terecht voor tennis of squash materiaal. Alle PBO spelers genieten van een korting, bij aankopen in de webshop. We zijn zeer verheugd door de verlengde samenwerking en willen[...] Lees Verder »

YBJM Brons in Hamme

Op zaterdag 9 november organiseert BC Danlie een ontmoeting van het Yonex Belgian Junior Master Circuit Brons, in sporthal Meulenbroek. De geplande disciplines zijn Minibad (alleen enkel), U11, U13, U15 én U17 (zowel enkel als dubbel). Inschrijven kan tot en met vrijdag 25 oktober via deze link.[...] Lees Verder »

Herfststage Drive BC

Drive BC organiseert een driedaagse herfststage voor jeugdspelers van U11 tot U18. Deze gaat door van 28 tem 30 oktober in de sporthal van Appels. Meer info vind je in deze flyer.[...] Lees Verder »

PK PBO 2019 – inschrijvingen open

Op 2 en 3 november vindt het provinciaal kampioenschap badminton voor Oost-Vlaanderen plaats in de sporthal van Sint-Gillis Dendermonde als samenwerking tussen Drive BC en PBO vzw. Je kan inschrijven voor alle disciplines van A tem D. Alle enkel reeksen starten op zaterdag en worden in KO afgewerkt. In het geval van kleine reeksen zal in poule gespeeld worden. De (halve) finales gaan door op zonda[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – Ranking na de Mintons

Er is een nieuwe ranking na de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij de Mintons. Deze kan je hier bekijken. Je kan nu inschrijven voor volgende jeugdcups: Op zondag 13/10 bij Gentse BC, inschrijven tem 6 oktober Op zondag 20/10 bij Lokerse BC, inschrijven tem 13 oktober Klik op de banners bovenaan de website om in te schrijven![...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour Lokerse BC – inschrijvingen open

Op zondag 20 oktober gaat de jeugdcup van Lokerse BC door. Je kan inschrijven voor enkel én dubbel van Minibad tem U17 via deze link. De inschrijvingen sluiten op zondag 13 oktober![...] Lees Verder »

25-uur badminton bij BC VLABAD voor De Warmste Week

Van zaterdag 26 oktober 2019 om 09u tot zondag 27 oktober 09u houdt BC VLABAD een 25-uur badminton ten voordele van “De Warmste Week”. Ja, het is wel degelijk 25 uur, want ’s nachts draaien we de klok een uurtje terug en schakelen we over op het winteruur… Activiteiten voor de jeugd: 1. in de voormiddag (9u-12u) een Halloweentornooi. Inschrijven kan via deze link. 2. in de [...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE