LAATSTE NIEUWS

Badmintonbasics in actieve FUN-omgeving

Op 3 maart 2018 organiseert Badmintonclub Landegem een bijscholing over “Badmintonbasics in een actieve FUN-omgeving”. Inschrijven doe je voor 17 februari 2018. Meer info kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

Bijscholing Get Fit 2 Badminton

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseert Badminton Buggenhout de bijscholing “Get Fit 2 Badminton”. In 2 sessies van telkens 3u wordt gekeken hoe trainers op een wetenschappelijke manier sportletselpreventies in hun trainingen kunnen integreren. Meer info kan je terugvinden in deze flyer. Inschrijven voor deze gratis cursus is verplicht en kan slechts tot 20 januari 2018.[...] Lees Verder »

2e editie Badminton 4 Life

BC Oudegem organiseert op 16 en 17 december 2017 hun tweede editie van Badminton 4 Life. Het evenement heeft plaats in de sporthal van Oudegem. Meer info op deze website.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour 2018 – inschrijvingen VLA-BAD nu open

Op zaterdag 27 januari 2018 staat de tweede ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour 2018 op het programma. Onze jeugdspelers kunnen die zaterdag afzakken richting Oudenaarde, in de Vlaamse Ardennen, om zich te meten in dubbel en gemengd dubbel. Inschrijven kan tot en met 21 januari 2018, zoals steeds alleen via deze link. Schrijf nu al zeker in.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour 2018 – inschrijvingen Drive nu open

Op zaterdag 20 januari 2018 start het nieuwe kalenderjaar voor de PBO Jeugdcuptour. Dit maal is de opener van het kalenderjaar te gast bij Drive in Sint-Gillis bij Dendermonde. Inschrijven kan zoals steeds uitsluitend via deze link en dit tot en met 14 januari 2018. Schrijf dus nu al in voor deze eerste ontmoeting voor de ranking van 2018.[...] Lees Verder »

Badminton in the picture

Vorig weekend besteedde het weekblad “Deze Week” extra aandacht aan badminton in onze provincie. Het volledige artikel kan je hier terugvinden.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na De Wallabies

Afgelopen weekend waren De Wallabies in Brakel gastheer en -vrouw voor hun ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour 2017. Een kleiner deelnemersveld mocht de punten verdelen. De meest recente versie van de ranking kan je hier vinden.[...] Lees Verder »

#PBO #Jeugdcuptour Badminton Buggenhout – inschrijvingen open

Op zaterdag 23 december 2017 organiseert Badminton Buggenhout hun ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour. Samen met deze ontmoeting zal ook de prijsuitreiking gehouden worden van de PBO Jeugdcuptour 2017. Inschrijven kan zoals steeds uitsluitend via deze link en dit tot en met 15 december 2017.[...] Lees Verder »

Foto’s provinciaal kampioenschap 2017 online

Op zaterdag 4 en zondag 5 november 2017 werd gestreden om de provinciale titels. Samen met De Mintons organiseerde PBO vzw dit provinciaal kampioenschap, het grootste van Vlaanderen. Dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers kunnen we terugblikken op een prachtig tornooi. De foto’s van de provinciale kampioenen en de finalisten zijn terug te vinden op onze Facebookpagina of via deze link.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE