LAATSTE NIEUWS

#PBO #Jeugdcuptour – Ranking na Gentse

Gisteren werd alweer een ontmoeting gespeeld van de PBO Jeugdcuptour. Deze keer waren we te gast bij Gentse. Uiteraard levert een nieuwe ontmoeting ook een nieuwe ranking op. Klik hier om de meest recente versie van de ranking te bekijken.[...] Lees Verder »

(Ver)bouwwerken sportcentrum Puyenbroeck

Vanaf dit najaar tot en met oktober 2019 zullen er ingrijpende (ver)bouwingswerken gebeuren aan het sportcentrum Puyenbroeck in Wachtebeke. Hierbij geven we alvast een overzicht mee van de impact op het volledige sportcentrum (sporthal, zwembad en sportverblijf). Vanaf maart 2018 tot en met september 2019 is het zwembad, sportverblijf en fitness gesloten. Najaar 2017 tot en met januari 2018: Voorb[...] Lees Verder »

#PBO #Jeugdcuptour De Wallabies – inschrijvingen open

Op zondag 19 november 2017 trekt de PBO Jeugdcuptour naar de Vlaamse Ardennen. Die dag zijn onze jeugdspelers te gast bij De Wallabies in Brakel. Inschrijven kan, zoals steeds bij de PBO Jeugdcuptour, uitsluitend via deze link en dit tot en met 10 november 2017.[...] Lees Verder »

Recreantenontmoeting BC Stekene

Op zondag 26 november 2017 organiseert BC Stekene een open recreantenontmoeting. De dubbels worden gespeeld in de voormiddag, de gemengde reeksen in de namiddag. Meer informatie kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

Bijscholing “Blessurebehandeling bij jeugdspelers met workshop”

Op donderdag 9 november 2017 organiseert Badminton Buggenhout een bijscholing “Blessurebehandeling bij jeugdspelers met een workshop tapen”. Deelname aan deze bijscholing is volledig gratis. Om praktische reden wordt er wel gevraagd tijdig in te schrijven. Meer info is alvast terug te vinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

24ste Leietornooi

Op 14 en 15 oktober 2017 organiseert Badmintonclub Latem voor de 24ste keer hun Leietornooi. Op zaterdag en zondag worden de enkelreeksen gespeeld, op zaterdag de dubbels en de gemengde wedstrijden op zondag. Inschrijven kan tot en met 29 september 2017 via deze link.[...] Lees Verder »

Bal des Plumes

Op 7 oktober 2017 organiseert de Lokerse Badmintonclub voor de 5de keer hun galabal. Dit jaar zijn ze voor het eerst te gast in de Kollerzaal van Sporting Lokeren. Meer info en tickets kan je terugvinden op www.lokersgalabal.be.[...] Lees Verder »

#PBO #Jeugdcuptour – ranking na De Mintons

Zaterdag 16 september konden onze jeugdspelers voor het eerst na de grote vakantie weer rankingpunten verdienen voor de PBO Jeugdcuptour. We waren te gast bij De Mintons in Sint-Niklaas. De nieuwe ranking kan je hier terugvinden.[...] Lees Verder »

#PK #PBO vzw – inschrijvingen open vanaf 22/9

Op 4 en 5 november 2017 kan er, zoals elk jaar, gestreden worden om de provinciale titels. Dit jaar zijn we te gast bij De Mintons in Sint-Niklaas. Inschrijven voor het PK kan je vanaf 22 september 2017 en dit tot en met 20 oktober 2017. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via deze link.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE