LAATSTE NIEUWS

PBO Jeugdcuptour – ranking na De Pluimplukkers

Vorig weekend werd de laatste ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour voor de grote vakantie gespeeld bij De Pluimplukkers. De meest recente ranking kan je hier terugvinden.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Badmintonclub Latem-De Pinte

Afgelopen weekend vond de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij Badmintonclub Latem-De Pinte plaats. De meest recente ranking kan je hier vinden.[...] Lees Verder »

Gezocht: voorzitter provinciale tucht- en klachtencommissie

PBO vzw bouwt jaar na jaar de provinciale competitie verder uit. Om de continuïteit te verzekeren binnen de Tucht- en klachtencommissie, zijn we op zoek naar een voorzitter van deze commissie. Zit het uitpluizen van reglementen je in het bloed? Aarzel dan niet om je kandidatuur te stellen via dit mailadres.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Temse

Gisteren, zondag, werd in Temse gestreden voor bijkomende punten van de PBO Jeugdcuptour in Temse. Dit is alvast de nieuwe ranking.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour De Pluimplukkers – inschrijvingen open

Op 13 mei 2018 zal de laatste ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour voor de grote vakantie worden gespeeld bij BC De Pluimplukkers. Inschrijven kan je vanaf nu tot en met 7 mei 2018. Er zal worden gespeeld in alle disciplines. Inschrijven kan je zoals steeds uitsluitend via deze link.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour – ranking na Aalsterse

Afgelopen weekend vond de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij Aalsterse plaats. Hier kan je alvast de nieuwe ranking terugvinden. Opgelet: we merken meer en meer dat het reglement door ingeschreven spelers minder wordt nageleefd. Gelieve het daarom nogmaals goed door te nemen op onze website. Op die manier blijft een ontmoeting leuk voor iedereen.[...] Lees Verder »

Paasstage PBO vzw

Op 3, 4 en 5 april kunnen onze jeugdspelers terecht voor de enige echte PBO-Paasstage in Wachtebeke. Op 3 en 5 april kunnen van 10 tot 16u onze spelers het beste van zichzelf geven, op 4 april is het van 11u30 tot 16u. Voor de selectiespelers is de stage gratis, voor niet-selectiespelers wordt een kleine bijdrage gevraagd van 5 euro per dag. Meer info en inschrijving via dit mailadres.[...] Lees Verder »

PBO Jeugdcuptour 2018 – ranking na Denderleeuw

Afgelopen weekend vond de ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour bij Denderleeuw plaats. De gespeelde wedstrijden leverden een hoop punten op voor de ranking. De nieuwste versie hiervan kan je hier terugvinden.[...] Lees Verder »

Recreantenontmoeting Badmintonclub Hoge Wal

Op zondag 8 april 2018 organiseert Badminton Hoge Wal Ertvelde hun recreantenontmoeting. In de voormiddag worden dubbel dames en heren gespeeld, in de namiddag dubbel gemengd. Meer info kan je terugvinden in deze flyer.[...] Lees Verder »

Partners PBO vzw

Schrijf je in voor de PBO-nieuwsbrief

Inschrijvingen Badminton Vlaanderen

POSTS PER CATEGORIE